Ποιοι είμαστε

Η ομάδα μας περιγράφει επιστημονικά δεδομένα, συνταγές, περίεργα αποστάγματα, flair, μπύρες και νέα γύρω από τον καφέ.
Αστείες ιστορίες με νόημα που σχετίζονται με χώρους εστίασης από όλο τον κόσμο.
Ταυτόχρονα το barnews.gr λειτουργεί ως ένας διαδικτυακός χώρος ανταλλαγής αντιλήψεων,απόψεων και ιδεών γύρω από τα bars. Η γνώμη σας μας αφορά.

Πελάτες, εργαζόμενοι ή μαθητές των bars, είμαστε όλοι εδώ και επικοινωνούμε.

 

arisΟ Άρης Χατζηαντωνίου είναι ο αρχισυντάκτης μας και ιθύνων νους του Barnews.  Μοναδικός του στόχος να δώσει πληροφορίες στους φίλους των bars, από μία διαφορετική οπτική γωνία.  Αναφέρει όσα συζητιούνται, υποστηρίζει όσα αποδεικνύονται και δίνει χώρο σε όσους έχουν άποψη για να την εκφράσουν.  Ταυτόχρονα είναι συνιδιοκτήτης και barmanager των MoMix bars, Ambassador του the Leading Bartenders Society και εισηγητής Bartending σε ιδιωτικές σχολές.


Chrysa

Η Chrysa K (Χρύσα Κρικώνη) γράφει και επιμελείται αρκετά από τα κείμενα μας.  Βλέπει τον κόσμο του bar με τα μάτια του πελάτη, που του αρέσει να δοκιμάζει και να εκπαιδεύεται. Είναι αδιαμφισβήτητα η χαρωπή νότα του Barnews. Μας θυμίζει πάντα πως η κινητήρια δύναμη των χώρων εστίασης είναι οι άνθρωποι και όχι τα υλικά.  Έχει σπουδάσει αγγλική γλωσσωλογία και μετάφραση στην Αγγλία.  Λατρεύει τις ξένες γλώσσες και τα ταξίδια.


giannis profile pic
 Ο MisterV (Γιάννης Βλαχος) είναι τελειόφοιτος της Τουριστικής Σχολής Αναβύσσου με εξειδίκευση στον τουρισμό και την φιλοξενία.  Κύριο μέλημά του η ενασχόληση με το bar και ό,τι το περιβάλλει. Στο Barnews γίνεται αυτόπτης μάρτυρας, που καταγράφει και μας μεταφέρει ό,τι νέο αξίζει να μάθουμε, πάντα με την προσωπική του πινελιά και εμπερία. Λατρεύει τη μουσική και στον ελεύθερο χρόνο του «γρατζουνάει» την κιθάρα του. Συλλέγει ποτά και μπύρες από όλο τον κόσμο, ενώ τα βραδιά σίγουρα θα τον πετύχετε σε bars να ανταλάζει φιλοσοφίες γύρω από τον κόσμο του cocktail.

stelios
Στέλιος Μαγουλάς: ο νησιώτης (Συριανός) που ανέβηκε στην Αθήνα για σπουδές καιξελογιάστηκε από αυτήν.  Μέσα από την ενασχόληση του με τον αθλητισμό και παράλληλα με τις σπουδές του, πήρε και τα πρώτα ερεθίσματα από τον κόσμο του  bartending.  Κάνοντας αρκετές εργασίες όπου προσπάθησε να συνδυάσει τις δύο του αγάπες, την προπονητική και το bartending, κατάλαβε ότι ότι η δεύτερη τον είχε συνεπάρει και την ακολούθησε. Διετέλεσε bartender και bar manager σε αρκετά πετυχημένα μαγαζιά.  Ειδικότητα του είναι η χρήση μεσογειακών γεύσεων και το ασυνήθιστο ταίριασμα τους με τα διάφορα αποστάγματα.  Αν δεν τον πετύχεις σπίτι του να πειραματίζεται, τότε σίγουρα θα τον πετύχεις να τρέχει σε κάποιο στάδιο ή να περπατάει στην παλιά Αθήνα.
AdmaxΠοιοι είμαστε